Gradski većnici u Zaječaru zasedali po 64. put

U Zaječaru je održana 64. sednica Gradskog veća, kojom je predsedavao predsednik Gradskog veća i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić.

Na sednici je usvojen Nacrt Odluke o pokretanju postupka poveravanja obavljanja komunalne delatnosti linijskog gradskog i prigradskog prevoza putnika na teritoriji grada Zaječara, Nacrt Rešenja o imenovanju Stručnog tima za davanje koncesije za linijski prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju na teritoriji grada Zaječara kao i Nacrt Odluke o prioritetnim oblastima od javnog interesa grada Zaječara za 2023. i 2024. godinu, u kojima će se podsticati projekti od javnog interesa koje realizuju udruženja.

Gradski većnici su dali zeleno svetlo i na Nacrt Rešenja o davanju saglasnosti na Statut Narodnog muzeja “Zaječar“ u Zaječaru, na Nacrt Rešenja o usvajanju Izveštaja o radu Narodnog muzeja “Zaječar“ za 2022. godinu, na Nacrt Rešenja o davanju saglasnosti na Plan rada Narodnog muzeja “Zaječar“ za 2023. godinu, na Predlog Zaključka o visini naknade za rad mrtvozornika, kao i na Predlog Zaključka o davanju saglasnosti na korišćenje grba Grada Zaječara Upravi za tradiciju, standard i veterane Sektora za ljudske resurse Ministarstva odbrane.

Izvor: Grad Zaječar

Prethodni članci