U Zaječaru otpočete pripreme manifestacije “Srcem protiv NATO agresije“

U Ustanovi Narodno pozorište Timočke krajine-Centar za kluturu “Zoran Radmilović“ u Zaječaru održan je sastanak, a ovom prilikom direktor zaječarskog teatra Vladimir Đuričić upriličio je dvočlanu delegaciju sastavljenu od predstavnika Udruženja veterana Posebnih jedinica policije, penzionisanog potpukovnika policije Mladena Šipku i predstavnika Nezavisnog sindikata policije Koordinacionog centra Zaječar Igora Stojadinovića, povodom organizovanja manifestacije “Srcem protiv NATO agresije“.

Ovim sastankom otpočete su pripreme predstojeće manifestacije “Srcem protiv NATO agresije“ koja će biti održana 24. marta 2023. godine u Zaječaru, čiji je nosilac Udruženje veterana Posebnih jedinica policije uz logističku potporu Nezavisnog sindikata policije Koordinacionog centra Zaječar, a uz stručnu podršku Ustanove Narodno Pozorište Timočke krajine-Centar za kluturu “Zoran Radmilović“.

U novijoj istoriji, jedan od najtužnijih i najbolnijih dana za Republiku Srbiju i njene građane, treću godinu za redom biće obeležen manifestacijom “Srcem protiv NATO agresije“.

„Ove, kao i prethodnih godina, iskazana je velika zahvalnost kolektivu Ustanove Narodno pozorište Timočke krajine-Centar za kulturu “Zoran Radmilović“ koji su se Udruženju veterana PJP i Nezavisnom sindikatu policije stavili na puno raspolaganje kako bi jedan o najznačajnih i najbitnijih dana u novijoj srpskoj istoriji bio adekvatno obeležen“, poručuju iz Nezavisnog sindikata policije KC Zaječar.

U narednim danima, organizacioni činioci upoznaće svoje sugrađane sa detaljnim planom i sadržajem ove manifestacije.

Prethodni članci