Intersport, otvorio vrata svog novog prodajnog objekta u Zaječaru

Danas je u Zaječaru, Međunarodni lanac sportskih prodavnica, Intersport, otvorio vrata svog novog prodajnog objekta u okviru tržnog centra Capitol Park Zaječar. Otvaranje je počelo simboličnim uručivanjem lopte predstavniku opštine, kao znak početka saradnje u projektu “100 lopti za škole”. Veliki broj ljubitelja sportske opreme ovom prilikom pokazao je izuzetno interesovanje za širok asortiman poznatih brendova koje nudi Intersport. ,,Prodavnica u Zaječaru je jedan od 25 objekata u Srbiji. Veoma smo ponosni na činjenicu da širimo lanac objekata u našoj zemlji, posebno jer naš asortiman može da zadovolji potrebe svih potrošačkih grupa.Intersport poseduje sportsku opremu za sve sportove počev od fudbala, preko joge, pa do sportova na snegu, a posebno smo srećni što možemo da istaknemo da imamo opremu i za najmlađe koji tek treba da razviju ljubav prema sportu’’ istakala je direktor marketinga kompanije Intersport Srbija, Marina Đalović.

,,Intersport je u oktobru 2017. započeo veliku akciju donacija 100 lopti za učenike svih osnovnih i
srednjih škola na opštini na kojoj otvori prodavnicu. Do sada su to bile opštine Novi Beograd i Stari Grad, kao i gradovi Kraljevo, Kragujevac i Sombor, Rakovica, Novi Sad, Sombor, Kragujevac, Leskovac a ovom prilikom lopte su podeljene i školama sa opštine Zaječar koja se pridružila ovom nizu. Inače Intersport u svom asortimanu ima širok spektar najpoznatih brendova sportske opreme a poseban imperativ, ističu iz Intersporta, je u odnosu cene i kvaliteta. Intersport svakodnevno unapređuje svoju ponudu i način kupovine, da bi izašao u susret svim svojim kupcima. Ova kompanija posebno razvija online prodaju gde se, prilikom naručivanja, mogu ostvariti i posebni popusti.


Sa više od 5.600 prodajnih objekata, Intersport posluje u 44 zemalja sveta, što ga čini jednim od najvećih sportskih prodajnih lanaca. Moto zaposlenih u Intersportu je ,,Što više uživate, češće ćete to raditi’’ zbog toga je Intersport kod nas lider na tržištu sportske opreme.

Prethodni članci