Jesenji vašar na zaječarskom „Vašarištu“ od 6. do 8. septembra

Letnji vašar u Zaječaru

Javno komunalno preduzeće „Timok održavanje“ Zaječar uveliko priprema tradicionalni jesenji vašar, koji se na zaječarskom „Vašarištu“, održava od 6. do 8. septembra 2023.

Radovi na montiranju zabavnog sadržaja uveliko traju, a i vlasnici ugostiteljskih objekata otpočeli su sa pripremama.

Zakupci tezgi i šatora za prodaju polovne garderobe (takozvane gomilice) montiranje počinju sutra, 5. septembra, od 17 sati, kada će i prodavci mekica moći da postave svoja prodajna mesta. Svi ostali prodavci svoja prodajna mesta moći će da montiraju na dan vašara, 6. septembra 2023. od 6 sati, kada će i zvanično početi jesenji vašar, kao i prodaja, navode u JKP “Timok održavanje”.

Svi zakupci prodajnih mesta, svoje tezge moraju ukloniti u roku od 24 sata od završetka vašara, dok će vlasnici kafana i zabavnog parka, iznajmljeni prostor morati da oslobode u roku od 48 sati.

Kada je reč o cenovniku, nadležni kažu da je došlo do izmena koje se odnose na priključak i utrošak električne energije.

„Cenovnik nije menjan 3 godine, preuzet je od JKP „Higijena“, koji takođe dugi niz godina nije menjao cenu vašarskih usluga. Došlo je do izmena koje se odnose na priključak i utrošak električne energije, koja je od tada do sada, poskupela nekoliko puta. Cene zakupa mesta su ostale iste, osim za prodaju sa montažne tezge u delu gde su takozvane ‘gomilice’, pa umesto dosadašnjih 1.500 dinara, prodavci treba da izdvoje 2.000 dinara“, kažu u JKP „Timok održavanje“.

Zainteresovani dodatne informacije mogu dobiti na broj telefona 064/4300943.

Više informacija o cenama zakupa mesta na sajtu timokodrzavanje.rs.

Izvor: JKP „Timok održavanje“

Prethodni članci