Lidl Srbija podržava žensko preduzetništvo

Kompanija Lidl Srbija ima sjajne vesti za sve žene preduzetnice, pokrenula je konkurs pod nazivom „Snažne. Hrabre. Važne.“. Ako možda pravite džem, pastu, ili druge prehrambene proizvode i proizvode za negu i lepotu, ovo može biti odlična šansa da ih predstavite i to tako što će se upravo vaši proizvodi naći u svim prodavnicama Lidla u više od 30 gradova u Srbiji.

Pravo na učešće imaju preduzetnice, privredna društva, registrovano poljoprivredno gazdinstvo – čiji su vlasnici žene. Konkurs traje do 31. marta, zato iskoristite priliku već sada. Potrebnu dokumentaciju za prijavu možete poslati na mejl snazne.hrabre.vazne@lidl.rs, a pravilnik i šta vam je sve potrebno možete do detalja pogledati na njihovoj zvaničnoj stranici lidl.rs.

Biće vam potrebni podaci poput PIB-a kompanije, izvoda iz APRa, broj zaposlenih, ali je potrebno i da dostavite uzorke svojih proizvoda.

Kompanija Lidl Srbija podržava osnaživanje žena i pruža mogućnost preduzetnicama da svoje proizvode u koje je uloženo mnogo znanja, truda i ljubavi, predstavi Lidl potrošačima u okviru jedne akcijske nedelje u svim Lidl prodavnicama. Pored toga, one će kroz saradnju sa Lidlom steći iskustvo u plasiranju robe u ovom tipu maloprodaje, povećati vidljivost i osnažiti svoje poslovanje. Još jednom, više informacija na lidl.rs, a „Snažne. Hrabre. Važne.“ žene – ne propustite priliku.

Konkurs je otvoren do 31. marta.

Prethodni članci