Marko Cokić za jaču odbranu

Nakon Uruša Nikolića (1996), Marka Cvetkovića (1996), Miloša Nikolića (1997) i Marka Ristića (1999) jato belih labudova sa Kraljevice danas je pojačao 32-godišnji iskusni štoper Marko Cokić (1990). U prisustvu predsednika kluba, zaječarskog Timoka 1919, Milorada Vučkovića danas je promovisan Marko Cokić koji je ponikao u borskoj Slatini, bio je kapiten OFK Bora 1919 a branio je boje boljevačkog Rtnja i zaječarskih Kablova. Cokić takođe nastupa za Klub malog fudbala Timok 2013.

U jesenjem delu prvenstva Cokić je kao najstariji i najiskusniji bio kapiten i stub odbrane OFK Bora 1919 ali je samo dva dana pred kraj prelaznog roka odlučio da obuče dres zaječarskog Timoka. Komšije iz Bora su ostali bez važnog člana u borbi za lidersku poziciju i ulazak u Srpsku ligu „Istok“

– Vratili smo nekoliko igrača koji su ponikli na zaječarskoj Kraljevici, ali su u proteklom prvenstvu igrali u drugim klubovima. Marko Cokić biće bez dileme, veliko pojačanje za našu ekipu i sa golmanom Aleksandrom Jovanovićem pravi komandanti odbrane. Do petka, poslednjeg dana prelaznog roka, obelodanićemo imena još trojice novajlija. Uz nekoliko igrača iz jesenje sezone, sa opravljenim vezistom Dejanom Mašićem i sa prispelim povratnicima i novajlijama uveren sam da će Timok izboriti opstanak u Srpskoj ligi „Istok“ – kaže Miki Vučković, predsednik Timoka 1919.

Prethodni članci