Minulog vikenda u Zaječaru održan „Vidovdanski karate kup“

U organizaciji Gradskog karate kluba „Zaječar“, održan je „Vidovdanski karate kup Zaječara“ u nedelju, 26. juna 2022. godine.

Pored domaćina takmičara Gradskog karate kluba „Zaječar“ učestvovali su takmičari iz Prokuplja, Vranja, Vlasotinca, Leskovca, Medveđe, Kraljeva, Surdulice i Karate kluba „Tenši“ iz Zaječara.

Najmasovniji klub na „Vidovdanskom karate kupu Zaječara“ bio je Karate klub „TANDEN“ iz Surdulice, kome je pripao pehar.

U generalnom plasmanu u kome se ne računa domaćin, koji je ubedljivo bio najuspešniji na ovom karate kupu, najuspešnija tri kluba bila su:

1.Karate klub „IPPON“ iz Leskovca;
2.Karate klub „REIKON“ iz Kraljeva;
3.Karate klub „TANDEN“ iz Surdulice.

Sudije na takmičenju bile su:
1.Zoran Jakovljević iz Kraljeva – vrhovni sudija;
2.Dražen Cvjetković iz Prokuplja – glavni sudija na borilištu 1;
3.Vladimir Petrović iz Vlasotince – uglovni sudija;
4.Goran Trajković iz Leskovca – uglovni sudija;
5.Milivoje Zlatković iz Medveđa – glavni sudija na borilište 2;
6.Anđela Ivanović iz Zaječara – uglovni sudija;
7.Srbislav Mitić iz Surdulice – uglovni sudija.

Održavanje „Vidovdanskog karate kupa Zaječara“ pomogli su Grad Zaječar, Sportski savez grada Zaječara i Hala sportova „Kraljevica“ Zaječar.

Gradski karate klub „Zaječar“ od 1. juna treninge održava na otvorenom terenu na SRC „Popova plaža“ na platou pored teniskog igrališta, u terminima: utorak, četvrtak i subota od 18:00 do 19:30 časova.

„Obaveštavaju se svi koji žele da vežbaju karate mogu da dođu i da vežbaju nekoliko treninga besplatno, da se upoznaju sa tajnom ove najpopularnije borilačke veštine u svetu a i kod nas“, kažu iz GKK „Zaječar“.

Prethodni članci