Timočki Omladinski Centar u Zaječaru organizuje Obuku za unapređenje komunikacionih veština

Timočki Omladinski Centar u Zaječaru organizovaće u prvoj polovini jula meseca ove godine Obuku za unapređenje komunikacionih veština.

Obuka za unapređenje komunikacionih veština namenjena je mladim osobama iz Zaječara, između 15 i 30 godina, koje žele da steknu veštine koje će im pomoći pri budućem nalaženju posla, ali i u daljem školovanju.

Ova obuka zamišljena je kroz pet radonica sastavljenih od šest modula/tema koji bi pripremio mlade da što bolje predstave sebe i da nauče kako da komuniciraju u timu. U okviru ovog kursa mladi će steći nova znanja, kompetencije i veštine neophodne za aktivno traženje posla.

Jedan od zadataka ovih obuka je da osposobi mlade osobe da ne čekaju posao i konkurse, već da istražuju svoje poželjne poslodavce i možda im se sami nametnu.

Svi koji žele mogu se prijaviti popunjavanjem kratke online forme.

Rok za prijave je 1. jul 2022. godine.

Nakon zatvaranja poziva, svi koji su se prijavili biće obavešteni o rezultatima.

Planirano je da radionice budu realizovane 7. i 8. jula, kao i 14. i 16. jula 2022. godine u Prostoru za POMAK, u Zaječaru.

Ovu obuku realizuje Timočki Omladisnki Centar u okviru projekta Digitalni POMAK, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Prethodni članci