Monodrama „Šta me opet snađe“ biće izvedena u Zaječaru

Monodrama glumice Anđelke Stević Žugić „Šta me opet snađe“ biće izvedena u sali Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“ u Zaječaru, u utorak 14. maja 2024. godine.

Početak je u 20 časova.

Prodaja ulaznica kreće od danas (7. maja), a cena je 1.400 dinara.

„Šta me opet snađe“ je NOVA komedija – monodrama o večno aktuelnoj temi razvoda. Glavna junakinja Jovanka Joka Jakovljević, u svojim kasnim 30-tim, kreće u nezaustavljivu vožnju kroz svoj emocionalni haos u koji je upala nakon razvoda. Brak joj se završio kao loš film, iako je očekivala romantičnu komediju, a život odjednom pretvorio u ring. Konkurencija je oštra, okolina surova, ali i Joka neustrašiva u svakoj svojoj suludoj odluci i tragikomičnoj situaciji. I dok u tom savršenom nesnalaženju pokušava da stvori “novi život” i “novu sebe”, uz nju je elitni odred podrške, uvek spreman da joj dodatno zakomplikuje život svojim savetima: najbolje prijateljice Cica i Mica, baba i mama, kao i neizbežne astrološkinja i psihološkinja.

Autorsko – producentski tim je već proverena ekipa izuzetnih profesionalaca. Autor teksta: Nebojša Romčević. Režija: Petar Jovanović. Muzika: Aleksandar Saša Lokner.

Prethodni članci