Na 61. FKMS u Knjaževcu nastupile Vesna Zmijanac i Marina Visković

Prve koncertne večeri, u okviru programa 61. Festivala kulture mladih Srbije, u Knjaževcu je publika uživala u nastupu jedne od najpopularnijih pevačica narodne muzike Vesne Zmijanac, kao i Marine Visković.

Vesna Zmijanac je svojim hitovima „zapalila“ atmosferu na koncertu, a kako kaže u Knjaževcu je nastupila posle više decenija.

„U Knjaževcu sam posle više od 30 godina i posebno me raduje što sam u publici videla mlađe generacije koje znaju moje pesme. Te pesme su starije od njih. Knjaževac je proveren grad i ovde se sve moje kolege uvek dobro provedu na nastupima“, kaže Vesna Zmijanac.

Posle Vesne Zmijanac, koncert je održala pevačica Marina Visković, a ona je ovom prilikom predstavila i svoje nove pesme.

„Sa Vesnom sam imala par zajedničkih nastupa, ali nikada nismo pevale zajedno na ovakvom dešavanju. Prvi put sam u Knjaževcu i vidim da je veselo i atmosfera je dobra“, rekla je Marina Visković.

Knjaževačku publiku očekuju nastupi još Marije Šerifović, Nenada Cvijetića, grupe „Kerber” i grupe „Dexter”. Takođe, Radio Beograd 2 dodeljuje nagradu „Timočka lira” autoru najbolje pesme na Festivalu kulture mladih Srbije u Knjaževcu. Najboljeg pesnika proglasiće žiri na samom Festivalu kada će mu biti uručena povelja Radio Beograda 2 „Timočka lira”.

Prethodni članci