Najnovija filmska ostvarenja za vikend u Kotlujevcu

U sali Centra za kulturu u Kotlujevcu, tokom predstojećeg vikenda publika će moći da pogleda najnovija filmska ostvarenja. U petak, 15. septembra, subotu 16. i u nedelju 17. septembra 2023. od 19 sati „Opatica iz pakla“, a u 21 sat „Duhovi u veneciji“. U subotu 16. septembra i u nedelju 17. septembra u 17 sati biće prikazan i film za decu „Detetktuv Cvrle i zlatna košnica“. Karte po ceni 350 dinara mogu se kupiti na dan projekcija filmova na biletarnici Centra za kulturu u Kotlujevcu od 15 sati.

DETEKTIV CVRLE I ZLATNA KOŠNICA
U bajkovitom gradiću smeštenom između jezera i šume, Medenom brdu, stanovnici se pripremaju za za svoj omiljeni praznik – Dan grada. Toga dana svi građani Medenog brda imaju priliku da se dive jedinstvenoj Zlatnoj košnici, zaštitnici grada. Prema legendi, pronašli su ga osnivači Doline meda, a legenda kaže da će hiljade nedaća zadesiti grad ako Košnica nestane. Uoči praznika, Košnica je pokradena! Sve okolnosti oko nestanka Zlatne košnice upućuju da vevericu Cvrleta pomoćnika poznate detektivke sove Sofije. Naši detektivi će razotkriti ceo slučaj , pronaći pravog lopova i vratiti ne samo Zlatnu košnicu, već i mir u dolinu.

OPATICA IZ PAKLA
Godina je 1956. Mesto zbivanja: Francuska. Sveštenik je ubijen. Zlo se širi. Radnja filma prati sestru Irene koja se ponovno suočava sa zlom silom u obliku iste demonske opatice Valak.
Film “Opatica iz pakla II” nastavlja priču gde je prvi deo stao, otkrivajući šokantno neispričano poreklo zlog demona. Priča prati dve mlade monahinje koje rizikuju sve kako bi razotkrile po život opasnu misteriju iza njenog povratka i oterale je natrag u pakao jednom zauvek. Ovaj put međutim, niko nije siguran.

DUHOVI U VENECIJI
Zastrašujuća drama prikazuje povratak proslavljenog detektiva Herkula Poaroa. U penziji, Poaro živi u samonametnutoj izolaciji u najglamuroznijem gradu na svetu i nevoljno prisustvuje seansama u jednoj urušenoj, ukletoj palati. Kada se dogodi ubistvo jednog od gostiju, detektiv biva uvučen u zlokobni svet senki i tajni. Triler zasnovan na knjizi Agate Kristi „Zabava u Noći veštica” režira dobitnik nagrade Oskara Kenet Brane koji ujedno tumači glavni lik Herkula Poaro.

Prethodni članci