Nakon dužeg vremena Timok 1919 održao konferenciju za medije

U maloj sali Gradske uprave u Zaječaru, danas je posle dužeg vremena FK Timok 1919 održao konferenciju za medije pred početak prolećnog dela prvenstva u Srpskoj ligi Istok što govori da je klub stabilizovan i da se u njemu ozbiljno radi. Novinarima se obratio Predsednik kluba Milorad Vučković koji je predstavio šta je sve urađeno za sedam meseci koliko je on na čelu kluba i ujedno se zahvalio na podršci Gradskoj upravi u Zaječaru, gradonačelniku Bošku Ničiću kao i Vladanu Gašiću potpresedniku Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije. Vučković je pomenuo sve igrače koji su ove zime pojačali Timok 1919 i zadužili plavo-beli dres.

Milorad Miki Vučković, Predsednik FK Timok 1919

Nakon uvodnih reči uz poruku „Predaja nikad nije bila opcija, živeo Timok, živeo Zaječar, živela Srbija…“ Vučković je dao reč Šefu stručnog štaba Vojkanu Rajčiću koji je govorio o sutrašnjoj utakmici protiv Jedinstva iz Paraćina.

Vojkan Rajčić, Šef stručnog štaba Timoka 1919

Konferenciji su prisustvovali i igrači Uroš Nikolić, Marko Ristić i Mihajlo Jelić koji su obećali da će u sutrašnjem meču dati svoj maksimum kako bi ostvarili pozitivan rezultat.

Prethodni članci