„Nečista krv – greh predaka“ naredne sedmice u Zaječaru

U sali zaječarskog teatra u sredu i četvrtak, 1. i 2. septembra biće prikazan dugoočekivani film „Nečista krv – greh predaka“.

Glavne uloge igraju Dragan Bjelogrlić, Anđela Jovanović, Katarina Radivojević, Feđa Štukan, Nela Mihailović, Dejan Bućin, Marko Grabež, Tim Sejfi, Nedim Nezirović, Milica Gojković, Teodora Dragićević, Vaja Dujović, Nikola Vujović, Aleksandar Ristoski i Marko Todorovic. Film se dešava pre Sofkinog rođenja i prati priču o Hadži Trifunu (Dragan Bjelogrlić), uglednom srpskom trgovcu, koji pokušava da očuva mir sa turskim vlastima, ali i održi svoj ugled i uticaj u Vranju, važnoj turskoj varošici u blizini granice sa oslobođenom Srbijom. Dok Trifun priprema dva sina da ga naslede na poziciji vođe među srpskim narodom, muke mu stvaraju ne samo moćni turski begovi nego i sama njegova porodica. Trifun donosi niz teških odluka koje će kasnije uticati na njegove potomke, junake iz romana “Nečista krv”.

Film će u Zaječaru biti prikazivan 1. i 2. septembra od 18.00 i 20.00 sati, u sali pozorišta. Cena ulaznice je 300 dinara.

Prethodni članci