„Noć Vinila“ u zaječarskoj Gimnaziji

U zaječarskoj Gimnaziji će dana 25.11.2021. godine sa početkom u 16 časova biti održana „Noć Vinila“, dešavanje koje organizuje Učenički parlament, a gde će ljubitelji zvuka gramofonske ploče moći da učestvuju u razmeni istih, kao i da poslušaju pesmu sa ploče i nekog od digitalnih izvora zvuka, i ocene koji je bolji. Takođe, ljudi koji nikada nisu imali priliku da vide i čuju gramofonsku ploču će imati priliku upravo u Gimnaziji. Na kraju večeri će jedan srećni dobitnik dobiti nagradu – gramofonsku ploču!

Cena ulaznice je 100 dinara, i kupovaće se na ulazu u Gimnaziju. Pored mesta za prodaju ulaznica će se nalaziti i donatorska kutija, gde će gosti moći da doniraju određenu sumu novca. Sav novac prikupljen prodajom ulaznica, kao i novac iz donatorske kutije će biti uložen u renoviranje učeničkog kutka u Gimnaziji u Zaječaru.

U prostorijama škole je obavezno nošenje zaštitne maske. Ako želite da izložite svoje ploče za razmenu i/ili prodaju, prijavite se do 22.11.2021. na mejl: nocvinila@gmail.com u kojem ćete navesti vaše: Ime i Prezime, kao i približan broj ploča koje biste doneli.

Učenički parlament Gimnazije u Zaječaru se posebno zahvaljuje vinylstore.rs

Prethodni članci