Odlični rezultati zaječarskih tenisera na turniru u Bugarskoj

Serija turnira festivala tenisa, nakon Zaječara nastavljena je i u bugarskom Vidinu, gde su zaječarski teniseri ostvarili zavidan uspeh.

Odličan teren, na travi, u prestižnoj gimnaziji „Asen Zlatarov“, gde TK „Bdin“ Vidin održava treninge, pružio je mogućnosti i srpskim teniserima da se oprobaju na najbržoj teniskoj podlozi.

Po svim parametrima, i naravno rezultatima mladim zaječarskim teniserima izuzetno prija brža podloga. Viđen je odličan tenis, lepi poeni, jaki servisi.

U takmičenju po grupama, prva mesta bez poraza, osvojili su teniseri AS „Timoka“ iz Zaječara koji su i u nastavku turnira, osvojili prva četiri mesta.

Bronzane medalje osvojile su Nađa Cvetković i Nevena Jovanović. Veliki talenti i budućnost teniskog Zaječara Đorđe Tošić i Strahinja Tričković odigrali su odličan meč, u kome je Tošić odličnim servisima stigao do pobedničkog pehara.

Ceremoniju dodele pehara i diploma, pored organizatora TK „Bdin“ Vidin, igrača, sudija i trenera, svojim prisustvom uveličao je i zamenik kmeta opštine Vidin Dimo Skorčev. Veliki prijatelj i ljubitelj tenisa, obećao je veći angažman, i podršku ovakvim turnirima, uz obećanje da prihvata poziv Zaječara, da bude gost na sledećem festivalu tenisa.

U ime TK „AS Timoka“ iz Zaječara, Dario Petković je gospodinu Skorčevu poklonio sportski dres kluba, dok je menadžer TK „Bdin“ Vidin Buca Mitrović, dobio na poklon dres TK „Bor“, koji mu je uručio trener i sudija Časlav Mihajlović.

Prethodni članci