Održana 30. sednica Gradskog veća grada Zaječara

Danas je u sali Skupštine grada Zaječara održana 30. sednica Gradskog veća po hitnom postupku.

Gradski većnici su usvojili Nacrt Odluke o izmenama i dopunama Odluke o komunalnom redu na teritoriji grada Zaječara, kao i Nacrt Odluke o komunalnoj miliciji na teritoriji grada Zaječara.

Zeleno svetlo je dato i na Nacrt Rešenja o usvajanju Finansijskog izveštaja Predškolske ustanove „Đulići“ Zaječar za 2021. godinu, na Nacrt Rešenja o davanju saglasnosti na Finansijski plan Predškolske ustanove „Đulići“ Zaječar za 2022. godinu, na Nacrt Rešenja o davanju saglasnosti na izmenu i dopunu Plana i programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća “Parkiranje, projektovanje i nadzor“ Zaječar za 2022. godinu, na Nacrt Rešenja o poveravanju prava upravljanja i održavanja nepokretnosti u javnoj svojini grada Zaječara JKP “Timok-održavanje“ Zaječar, na Predlog Zaključka o davanju saglasnosti za zaključenje Ugovora o poveravanju prava korišćenja, upravljanja i održavanja semafora u gradu.

Na 30.sednici Gradskog veća usvojen je i Predlog Javnog konkursa za dodelu sredstava iz budžeta grada Zaječara za podsticanje projekata ili nedostajućeg dela sredstava za finansiranje projekata od javnog interesa koja realizuju udruženja za 2022. godinu.

Prethodni članci