Održana 48. sednica Gradskog veća u Zaječaru

Danas je održana 48. sednica Gradskog veća u Zaječaru.

Gradski većnici su usvojili Predlog Odluke o raspisivanju javnog poziva za sufinansiranje mera energetske sanacije, porodičnih kuća i stanova koje se odnose na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnje solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošne tople vode na teritoriji grada Zaječara za 2022. godinu, kao i Predlog Javnog poziva za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije stambenih objekata na teritoriji grada Zaječara.

Na današnjoj sednici je zeleno svetlo dato i na Predlog Odluke o raspisivanju javnog poziva za sufinansiranje mera energetske sanacije, porodičnih kuća i stanova putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskog ventila i delitelja toplote na teritoriji grada Zaječara za 2022. godinu, kao i na Predlog Javnog poziva za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije u domaćinstvima putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskog ventila i delitelja toplote na teritoriji grada Zaječara.

Usvojen je i Predlog Zaključka o angažovanju pedagoškog asistenta Irene Rašić iz Zaječara, za rad u Predškolskoj ustanovi „Đulići” u Zaječaru, Nacrt Rešenja o imenovanju predsednika i članova Nadzornog odbora Javnog komunalnog preduzeća „Timok – održavanje” Zaječar, kao i Predlog Zaključka o davanju u zakup poslovnih prostorija Grada Zaječara (Trg oslobođenja br. 1 u Zaječaru), Predlog Zaključka o davanju u zakup poslovnih prostorija Grada Zaječara (u selu Vrbica) i Predlog Zaključka o davanju u zakup poslovnih prostorija Grada Zaječara (u selu Vratarnica).

Prethodni članci