Otvorena nova prodavnica „Tekijanke“ u Boru

Otvorena nova prodavnica "Tekijanke" u Boru

Domaći porodični trgovinski lanac „Tekijanka“ otvorila je svoj novi maloprodajni objekat u Boru, na adresi 3. oktobra bb. Ovo je treća „Tekijankina“ prodavnica u Boru.

Po tradiciji, novi objekat osveštan je pre otvaranja.

Otvorena nova prodavnica "Tekijanke" u Boru
Otvorena nova prodavnica „Tekijanke“ u Boru

Novi „Tekijanka“ market u Boru prostire se na 210 kvadrata prodajne površine i imaće u ponudi oko 4.500 artikala. Posao je dobilo 14 Borana, a iz kompanije poručuju da će kupcima pored raznovrsnog asortimana uvek biti na raspolaganju veliki izbor svežeg mesa, kao i sveže voće i povrće.

Otvorena nova prodavnica "Tekijanke" u Boru
Danijela Ceranović – PR kompanije „Tekijanka“

„Kupci u ovom prodajnom objektu u Boru imaće dobru ponudu, sveže i kvalitetno meso i voće i povrće i puno akcijskih artikala. Za našu kompaniju je ovo dobro zato što imamo prodajne objekte koji su malo udaljeni. Borani nas nisu svi upoznali i mislimo da pored dobre zdrave konkurencije možemo da ponudimo zaista dobre cene za naše kupce, naročito kada znamo da je sada kućni budžet obazriv“, istakla je Danijela Ceranović, PR kompanije „Tekijanka“.

„Tekijanka“ ima 32 prodajna objekta na području šest opština i gradova u istočnoj Srbiji i oko 450 zaposlenih.

„U ‘Tekijanci’ sam šest godina i zadovoljna sam. Imamo dobre uslove, dobre kolege, dobre su nam i gazde i dobra je saradnja sa svima. Porodična kupovina svima nama znači, ima dobrih akcija i uvek svežih namirnica“, kazala je Vesna Milkovski, prodavac.

„Svi su veoma korektni i zadovoljan sam poslovanjem ove kompanije. U ‘Tekijanci’ sam šest godina“, rekao je Aleksandar Bijanić, zaposleni.

Naredne godine menadžment „Tekijanke“ planira otvaranje centralnog magacina u Zaječaru.

Otvorena nova prodavnica "Tekijanke" u Boru
Otvorena nova prodavnica „Tekijanke“ u Boru

„Tekijanka“ je deo DTL – Domaći trgovački lanac, koji predstavlja grupaciju domaćih porodičnih trgovačkih lanaca sa skoro 800 maloprodajnih objekata širom Srbije.

Kompanija „Tekijanka“ postoji 33 godine i sinonim je za najpovoljniju porodičnu kupovinu. Ono po čemu je posebno prepoznatljiva u istočnoj Srbiji jeste društveno-odgovorno poslovanje. Svake godine „Tekijanka“ realizuje veliki broj aktivnosti u gradovima u kojima posluje, usmerenih na škole, dečiji sport i pomoć institucijama koje se bave socijalno-ugroženim kategorijama ljudi. Povodom otvaranja novog marketa u Boru, „Tekijanka“ je uručila jednu tonu namirnica Predškolskoj ustanovi „Bambi“, a u najavi je i saradnja sa drugim ustanovama u Boru u narednom periodu.

Prethodni članci