Podela bodova na terenu kod spomenika „Ljubi Didiću“

Po izuzetno hladnom vremenu juče su zaječarski OFK 019 i ekipa BSK iz Bogovine u okviru 19. kola Zone „Istok“ podelili bodove na ravne časti, i ako su gosti vodili sa 2:0. Sva četiri pogotka, po dva na obe strane, su rezultat lepih akcija. Prvi gol za goste postigao je iskusni Srđan Stepanović u 14. minutu, a vođstvo je udvostručio Emir Morina na isteku 37. minuta. Tri minuta kasnije mlađani Nikola Golubović, sin bivšeg rasnog strelca Puteva Zlatka, smanjio je prednost gostiju na 1:2, a konačan rezultat ovog susreta postavio je iskusni centarfor Nemanja Jovanović u 70. minutu ovog fer i korektnog susreta.
U poslednjim trenucima igre sudija Trandafilović iz Knjaževca je svirao penal za domaćina, smatrajući da je neko od igrača iz Bogovine igrao rukom u svom kaznenom prostoru, ali na intervenciju svog pomoćnika i iskusnog kapitena domaće ekipe Miloša Ž. Nikolića, koji je još jednom potvrdio da je veliki sportista, promenio je prvobitnu odluki i opravdano poništio penal. Kada je svirao penal protestvovali su igrači iz Bogovine, tvrdeći da njihov igrač nije igrao rukom već ga je lopta pogodila u stomak, a kada je poništio penal bunili su se igrači domaće ekipe, ali se na kraju sve mirno završilo.

OFK 019 – BSK 2:2 (1:2)

ZAJEČAR: Igralište kod spomenika „Ljubi Didiću“. Gledalaca 50. Sudija: Aca Trandafilović (Knjaževac). Strelci: Golubović u 40, N. Jovanović u 70. minutu za OFK 019, a S. Stepanović u 14, Morina u 37. minutu za BSK. Žuti kartoni: Pivljanin, M. Nikolić,
Jovanović (OFK 019), S. Rajković, Bejić (BSK).

OFK 019: Pivljanin, Andrejević, N. Nikolić, Pavlović, Bućin, Stamenković (Todorović), Golubović, Stanisavljević (Savić), Jovanović, Miloš Nikolić, Stanković.
BSK: Milošević, B. Rajković, Androbić, S. Rajković, Jović, D. Stepanović (D. Anđelović), Božinović (Lazarević), P. Anđelović (Bejić), S. Stepanović, Mortina, Roža.

Prethodni članci