Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić obišao radove u Ravni, Minićevu i Potrkanju

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić obišao radove u Potrkanju, Ravni i Minićevu

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić sa saradnicima, obišao je danas radove na uređenju seoskih puteva u Potrkanju, postavljanje hlorinatora u Ravni, a zatim je posetio i Minićevo.

Najveća mesna zajednica u opštini Knjaževac sada je veliko gradilište, a svi infrastrukturni radovi odvijaju se po planiranoj dinamici.

„U Minićevu su radovi na svemu, rekao bih. Rekonstruiše se deonica magistralnog puta, rade se trotoari, sprovode se cevi za buduću kanalizacionu mrežu, uređuje se centralni park. U školi se rekonstruiše sala za fizičko vaspitanje, hoblovan je parket, lakira se, rade se sanitarni čvorovi, svlačionice, kompletno dvorište. Ova će škola izgledati potpuno drugačije nakon što završimo radove. Danas smo obišli i radove u Ravni, gde instaliramo hlorinator i repariranu pumpu, čime ćemo rešiti probleme vodosnabdevanja stanovnicima Ravne, a za te aktivnosti smo izdvojili 700.000 dinara. Obišli smo i radove na asfaltiranju jednog dela lokalnog puta u Potrkanju i nastavićemo sa uređenjem puteva, tako da se građevinska sezona zbog lepih vremenskih uslova u Knjaževcu odvija punim intenzitetom”, izjavio je Milan Đokić.

Izvor: Opština Knjaževac

Prethodni članci