„Rajko Mitić“ pobedio OFK 019 u Zaječaru

Bez trojice prvotimaca, kapitena Miloša Ž. Nikolića, Ivana Kostića i Andije Bonovića, zaječarski zonaš OFK 019 po kišnom vremenu i klizavom terenu nije uspeo da pobedi ekipu „Rajka Mitića“, koja je na susret došla sa samo 11 igrača i jednom rezervom. Ali to im ni malo nije smetalo, da u prvom delu, iz dve brze kontre pored spore domaće odbrane, preko Lazara Kostića u 8. i Stefana Miloševića u 25. minutu, postignu dva gola i stignu do treće uzastopne pobede. Gol za Domaću ekipu postigao je Nemanja Jovanović, iz penala, na isteku prvog poluvremena. Mogao je Miloš A. Nikolić već u trećem minutu da dovede zaječarce u vođstvo, ali je u prilici jedan na jedan bio uspešniji, golman Nikola Savić, kao i 15. minuta kasnije kada je u istoj situaciji bio i centarfor Nemanja Jovanović, ali ponovo se istakao golman gostiju Savić. A onda su sevnule dve brze kontre, po sredini terena, pa su belopalančani došli do neočekivane pobede.

OFK 019 – „RAJKO MITIĆ“ 1:2 (1:2)

ZAJEČAR. Igralište kod spomenika „Ljubi Didiću“. Gledalaca: 30. Sudija: Milan Turanović (Kladovo). Strelci: Nemanja Jovanović u 45. minutu (iz penala) za OFK 019, a Lazar Kostić u 8. i Stefan Milenković u 25. minutu za „Rajko Mitić“. Žuti kartoni: Trukić, Pašić (OFK 019), Anđelković, Đorđević („Rajko Mitić“).

OFK 019: Pivljanin, Todorović, Trukić, Bućin, Stanković (Andrejević), Golubović (Mladenović), Jovanović, Petrunović (Ljupković), Petrović, Miloš A. Nikolić, Pašić
„RAJKO MITIĆ“: Savić, Šabani, N. Milošević, Ilić, Dodić, Anđelković, Đorđević, Kostić, S. Milošević, Vitonjak, Đurić.

Prethodni članci