SNS u Zaječaru obeležio stranačku slavu – Svetu Petku

SNS u Zaječaru obeležio stranačku slavu – Svetu Petku

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Zaječaru rezanjem slavskog kolača u prisustvu članova, simpatizera, prijatelja, direktora javnih preduzeća i ustanova, obeležio je danas svoju slavu – Svetu Petku.

Crno vino, slavski kolač i sveća obeležja su koja su krasila današnju slavsku trpezu Gradskog odbora SNS-a u Zaječaru.

Tradicionalna ceremonija obeležavanja stranačke slava otpočela je osveštavanjem i sečenjem slavskog kolača, u prostorijama „Euroclub-a” na Kraljevici.

Ovogodišnji kolačar Boban Kostić slavski kolač za narednu godinu predao je Eleni Matković.

Nakon rezanja slavskog kolača, Milan Stanković, predsednik Gradskog odbora SNS-a u Zaječaru, sugrađanima i članovima Srpske napredne stranke čestitao je današnji praznik i poželeo da ga provedu u miru, zdravlju i blagostanju.

„Svim građanima koji slave Svetu Petku Paraskevu i članovima Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zaječaru, čestitam praznik, da ga provedu u miru, zdravlju i blagostanju! Ciljeve kojima težimo, možemo da ostvarimo samo uz uzajamno poštovanje i odgovornost, negujući tradiciju i veru. Pokažimo svi dobre namere u vreme krsnih slava i lepih srpskih običaja. Srećna nam Sveta Petka, da nam dugo donosi berićeta. Živela Srbija”, poručio je Milan Stanković, predsednik Gradskog odbora SNS-a u Zaječaru.

Inače Srpska napredna stranka, od osnivanja, slavi Svetu Petku kao svoju stranačku slavu.

I ove godine, uz članove i simpatizere, na svečanosti su bili koalicioni partneri i brojni gosti iz političkog, privrednog i kulturnog života grada.

Prethodni članci