Tehnomedia nudi neverovatna sniženja za Crni petak

Uskoro stiže Crni petak… Tehnomedia nudi neverovatna sniženja, za sve ljubitelje niskih cena. U našim prodavnicama i online shopu crni petak traje 6 dana. Ako ne SADA, KADA?

Tokom cele godine organizujemo razne akcije i sniženja, ali za Crni petak pripremili smo lepezu niskih cena. Očekuju vas šarenoliki, strava popusti i sjajna usluga tako da ćete sa uživanjem kupovati, jer će sve biti podređeno vama. Obezbedili smo specijalne cene za više od 200 različitih proizvoda. I ove 2022. stižu Tehnomedia dani najvećih sniženja. Neponovljiva ponuda, brojna iznenađenja i šok cena.

Kada počinje Black Friday akcija?

Crni petak stiže u ponedeljak, 21. novembra i traje malo duže do nedelje, 27. novembra.

Koliki su popusti?

Očistili smo cene, tako da su sada niže i lepše. Na pojedinim artiklima možete uštedeti i preko 60%. Crni petak ima i svoju ružičastu stranu. Otkrićete je 21. novembra u našim prodavnicama i osetiti čaroliju popusta od 20%, 30%, 40%, 50%, 60%, 70%.

Ako ne sada, kada?

Ovakvu priliku ne smete da propustite. Opremite dom ili poslovni prostor uređajima i aparatima koji će vam olakšati i ulepšati život, vreme odmora ili obaveze u kuhinji, kući, na poslu. Televizori, telefoni, it, bela tehnika, aparati za lepotu i negu, veliki i mali kućni i kuhinjski aparati i još mnogo, mnogo toga nalazi se u našoj bogatoj ponudi na fenomenalnom popustu.

Iskoristite praznik niskih cena. Gledajte, birajte, kupite, uštedite i nosite. Možete odabrati i online kupovinu i poručiti željene aparate, uređaje, tehniku i proizvode iz fotelje. Na usluzi vam je i naš Call centar na 011 44 44 999. Ovu jedinstvenu ponudu jednostavno morate iskoristiti.

Isplanirajte kupovinu

Posle Crnog petka slede svi praznici i vreme darivanja. Mislite na vreme o tome i zato je sada, pre Crnog petka pravi trenutak da razmislite kome šta želite da poklonite. Napravite spisak da nešto ne zaboravite i kupovinom na strava popustu rešićete poklone za Božićne, novogodišnje i sve druge praznike koji predstoje, rođendane, godišnjice. Platićete znatno nižu sumu novca, jer su popusti veeeeeeliki, a uštedećete i vreme.

Do početka kupoholičarske groznike Black friday ostalo je još malo vremena. Budite prvi i nemojte da dozvolite da ono što ste oduvek priželjkivali, ili planirali kupi neko pre vas. Kada pomislite na Crni petak i kupovinu – tu je Tehnomedia kao odličan izbor.

Tehnomedia je prepoznatljivo različita. Proverite!!!

Zanimljivost

Black Friday je nastao u vreme “ekonomske krize” i velike depresije” u SAD. Otud potiče i naziv “Crni petak”, od crnih dana na berzi. Najpoznatiji Crni petak koji se smatra i početkom desetogodišnje duge Velike depresije se desio 29. oktobra 1929. godine. Tada su američki vlasnici radnji su crvenom bojom obeležavali dug, a crnom zaradu. Petak je posle Dana zahvalnosti bio Crni petak zbog velike prodaje. Postoji još jedna teorija o nastanku Crnog petka. Tih godina su radnici uzimali slobodan dan nakon Dan zahvalnosti (koji se uvek padao u četvrtak) kako bi ovaj praznik spojili sa vikendom. Gazdama i vlasnicima fabrika se to nikako nije dopalo i otud naziv “Crni petak”.

Prethodni članci