Timok 1919 doveo još dva pojačanja

Rukovodstvo zaječarskog FK Timoka 1919 na čelu sa Miloradom Vučkovićem ovih dana vredno radi na dovođenju novih igrača kako bi ojačali ekipu na svim pozicijama i kako bi uspeli da zadrže status srpskoligaša. Juče su na Gradskom stadionu pod Kraljevicom promovisani Marko Cvetković (1996) i Marko Ristić (1999). To su provereni igrači koji su prošli sve selekcije Timoka 1919, a bili su i deo ekipe koja je u sezoni 2020/21 izborila plasman u Prvu ligu Srbije.

Marko Ristić i Marko Cvetković sa predsednikom FK Timoka 1919 Miloradom Vučkovićem

Marko Cvetković (1996) igra na poziciji desnog beka a bio je i dugogodišnji kapiten zaječaraca. U jednom periodu svoje karijere igrao je za slovački Novohrad Lučenec i FTC Filakovo. Prošle jeseni je igrao za FSU Radnički 1946 iz Lubnice.

Marko Ristić (1999) igra na poziciji veznog igrača i ima veliko srpskoligaško iskustvo. Bio je jedan od najperspektivnijih igrača u Istočnoj Srbiji u generaciji 1999. Dok je studirao u Beogradu nosio je dres Crvene Zvezde iz Malog Mokrog luga, Zvezdare i Jedinstva iz Surčina.

Čelnici zaječarskog srpskoligaša poručuju da su pregovori u toku sa još nekoliko kvalitetnih igrača i da će do početka priprema 1. februara doći do novih potpisa pod Kraljevicom.

Prethodni članci