Besplatne IT obuke i učenje stranih jezika za lica sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje u Knjaževcu

U saradnji sa opštinom Knjaževac, Regionalni centar za stručno usavršavanje realizovaće u narednom periodu besplatne IT obuke i učenje stranih jezika za lica sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje.

Regionalni centar za stručno usavršavanje počinje realizaciju IT obuka od 1. februara 2023. godine sa dvanaestoro maksimalnih polaznika po kursu, a sve u cilju razvoja IT kompetencija kod polaznika radi što boljeg pozicioniranja na tržištu rada.

Zainteresovanim kandidatima su na raspolaganju kursevi: Web programiranje, izrada web sajtova, osnovni nivo (korišćenje interneta, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Power Point, Adobe Photoshop) i slepo kucanje.

Realizacija obuke zavisi od broja prijavljenih kandidata, a krajnji rok za prijavu je 31. januar 2023. godine.

Obuka iz oblasti stranih jezika biće realizovana od 6. februara 2023. godine, a zainteresovanim kandidatima se nudi mogućnost učenja engleskog i nemačkog jezika.

Takođe, još nekoliko slobodnih mesta je ostalo i za besplatnu radionicu slikanja i crtanja za decu uzrasta od pet godina do srednjoškolskog uzrasta koju je organizovao Regionalni centar za stručno usavršavanje u saradnji sa lokalnom samoupravom i Atelje lepih veština, a pod mentorstvom likovnog pedagoga i grafičkog dizajnera Marine Tričković.

Izvor: Opština Knjaževac

Prethodni članci