Timok pobedio Dunav u Prahovu… današnjim utakmicama u mlađim kategorijama završen jesenji deo prvenstva

Fudbaleri Timoka pobedili su juče Dunav iz Parahova minimalnim rezultatom 1:0. Jedini gol za zaječarce postigao je Miloš Rošević u 53. minutu. Knjaževački Timočanin je u Vladičinom Hanu igrao nerešeno 1:1 sa ekipom SFK Morava. Zbog trenutne epidemiološke situacije i zabrane svih sportskih dešavanja u Paraćinu utakmice SFS Borac – Kablovi i Budućnost (Popovac) – Jedinstvo su odložene tako da će Timok ostati na lideskoj poziciji do daljnjeg.

Narednog vikenda biće odigrane poslednje utakmice jesenjeg dela prvenstva u Srpskoj ligi “Istok”. Timok na svom terenu u subotu 28. novembra od 13 sati dočekuje trećeplasiranu Vlasinu dok Dunav u Trgovištu igra protiv Pčinje. Dan kasnije Kablovi dočekuju Radnički iz Svilajnca a Timočanin OFK Topličanin.

Omladinska ekipa Timoka

U mlađim kategorijama jesenji deo prvenstva je završen. Omladinci Timoka su se nakon današnje pobede protiv ekipe Radnički iz Svilajnca od 5:1 zadržali na sredini tabele u Prvoj omladinskoj ligi Regiona istočne Srbije

Kadetka ekipa Timoka

Kadeti Timoka su takođe na sredini tabele u Prvoj kadetskoj ligi Regiona istočne Srbije sa osvojenih 16 bodova.

Pioniri Timoka su nakon današnjeg poraza od ekipe Kopernikus Železničar 4:0 ostali na 11. mestu sa osvojenih 24 boda. Petlići Timoka su najbolje rangirani u svojoj kategoriji i ako su danas na svom terenu izgubili od vršnjaka iz ekipe Kopernikus Železničar 2:0. Nakon 17 odigranih kola najmlađi Timokovi takmičari zauzimaju visoko 7. mesto sa osvojenih 29. bodova.

Petlići Timoka

Nakon zimske pauze i prelaznog roka nastavak prvenstva se očekuje sredinom marta.

Prethodni članci