Timok sutra dočekuje Zvezdinu filijalu Grafičar

Fudbaleri Timoka sutra u subotu 2. aprila na Gradskom stadionu pod Kraljevicom dočekuju Zvezdinu filijalu Grafičar u okviru 29. kola Prve lige Srbije. Ekipa Grafičara je do sada osvojila 34 boda i ima utakmicu manje tako da još uvek ima teoretske šanse da bude u prvih 8 ekipa i nastavi takmičenje u PlayOff-u. Šef stručnog štaba Marko Neđić je na prošloj utakmici protiv Zlatibora izveo svih 11 „bonusa“ a još trojica su ušla sa klupe što samo potvrđuje činjenicu da u Grafičaru stasava ogroman broj mladih i talentovanih fudbalera koji će „sutra“ moći da odgovore zahtevima prvog tima Crvene zvezde, kao što to sada čine Đurić, Stanković i Radulović. Zaječarcima bi dobro došla tri bod kod koće kako bi sa što bolje pozicije startovali u PlayOut-u. Šef Stručnog štaba Timoka Srđan Stojčevski kaže da sutrašnja utakmice neće biti laka ni nama ni njima ali ipak veruje u svoj tim i nada se pobedi.

Spremamo se za Grafičar kao za svaku utakmicu. Nama je svaka finalna. Ništa drugačije neće biti ni u subotu. Jedino Ture neće moći da igra. Vraćaju nam se Božović posle kartona i Radunović posle povrede zadnje lože. Svi ostali su u pogonu i konkurisaće za najbolji sastav. Jedanaest momaka koji trenutno budu na terenu daće i više od maksimuma da se kući konačno upišu 3 boda i još više približimo dvanaestom mestu koji nam garantuje opstanak. U igri je još 27 bodova uključujući i ovu sa Grafičarem tako da ima još puno truda, rada i znoja da se prolije kako bi obezbedili opstanak u ligi. Sami smo krivci sto smo doveli sebe u situaciju da se i mi pitamo za opstanak, posle ogromnog zaostatka na polusezoni, pa se sa te strane momci i pripremaju za predstojeće mečeve. Cenimo ekipu Grafičara koja ima sijaset talentovanih, pre svega mladih igrača, i sjajan Stručni stab koji je na okupu zajedno sa svim tim momcima više od 4 godine. Sigurno neće biti laka utakmica ni njima a ni nama. Pozivamo publiku da nastavi da bodri ove momke kod kuće jer su to zaslužili osvojivši 12 bodova u 7 utakmica. Ostavljaju poslednji atom snage svaku utakmicu za Timok i grad Zaječar! – kazao je Srđan Stojčevski.

Utakmica počinje u 16 sati a cena ulaznice je 200 dinara. Za glavnog sudiju je delegiran Aleksandar Lukić iz Valjeva a pomoćnici će mu biti Ilija Lovre iz Novog Sada i Aleksandar Vladić iz Šida.

Prethodni članci