U Gradskoj upravi u Zaječaru održan prijem za mlade fudbalere FK „Timok 1919“

U Gradskoj upravi u Zaječaru održan je prijem za mlade fudbalere FK „Timok 1919“ povodom ostvarenih rezultata na turniru u Šapcu, kada je održana i završnica Mini Maksi lige Srbije.

Na ovom turniru najboljih osam timova borilo se za šampiona Srbije, među kojima je bila i ekipa FK „Timok 1919“, 2014. godište.

Najmlađoj selekciji „FK Timok 1919“, predvođenom trenerom Aleksandrom Mitrovićem obratio se pomoćnik gradonačelnika Zaječara za omladinu i sport Milan Stanković.

Foto: Grad Zaječar

„Veliko mi je zadovoljstvo što mogu da vam se obratim u ime Grada i gradonačelnika Zaječara, da vas pohvalim, da pohvalim vaše dosadašnje rezultate. Naša lokalna samouprava će uvek podržavati mlade sportiste, vi ste budućnost FK „Timok 1919“, i budućnost našeg grada. Suština je da se bavite sportom, da budete što manje pored kompjutera, telefona. Samo nastavite tako i svaka čast“, rekao je Stanković.

Predsednik FK „Timok 1919“ Milorad Vučković se ovom prilikom takođe obratio mladim fudbalerima i njihovim roditeljima, i zahvalio gradonačelniku Zaječara Bošku Ničiću i lokalnoj samoupravi na podršci.

Izvor: Grad Zaječar

Prethodni članci