U okviru rok večeri, na 61. FKMS-u u Knjaževcu nastupili „Kerber“ i „Dexter“

Grupe „Kerber“ i „Dexter“ nastupile su u okviru rok večeri, u Knjaževcu, na 61. Festivalu kulture mladih Srbije.

U Gurgusovačkoj kuli dobar rok zvuk privukao je veliki broj posetilaca.

„Mislim da se rok muzika vraća na velika vrata. Rok nije mrtav i uvek ima pravu publiku i ovo veče na Festivalu kulture mladih Srbije je dokaz da je to tako“, rekao je Aleksandar Božinović, iz grupe „Dexter“.

Festival kulture mladih Srbije u Knjaževcu jedan je od najstarijih festivala u Srbiji, a na to je podsetio i Goran Šepa Gale, koji je dodao da ovaj Festival postoji duže nego grupa „Kerber“.

„Čini mi se da Knjaževca nikad dosta. Festival kulture mladih postoji još pre nego što je nastao ’Kerber’. Mi smo na ovom Festivalu bili najmanje pet puta. Uvek dolazimo punog srca, jer je Knjaževac deo našeg odrastanja, ne samo u rokenrolu, već i deo onog tinejdžerskog odrastanja. Mi smo ovde sa prijateljima, bubnjarima i gitaristima, odrasli uz Timok. Knjaževac je dao puno dobrih muzičara“, poručio je Goran Šepa Gale, iz grupe „Kerber“.

Do kraja 61. Festivala kulture mladih Srbije u Knjaževcu, publika će uživati u projekcijama filmova, promociji knjige prošlogodišnje dobitnice „Timočke lire“, kao i u pesničkoj večeri, kada će biti proglašen najbolji pesnik 61. FKMS-a.

Prethodni članci