U sali škole Ljubica Radosavljević Nada organizovan turnir „OP Zaječara AS Timok“

Juče je u sali Osnovne škole Ljubica Radosavljević Nada, Teniski klub AS Timok organizovao turnir „OP ZAJEČARA AS TIMOK“ za takmičare do 8 godina – „crveni nivo“. Učestvovali su takmičari iz Beograda, Niša, Bora i Zaječara. Turnir je iz kalendara TSIS i igra se po pravilima mini tenisa, tenis 10s. Viđeni su odlični mečevi i jako dobra tehnika izbođenja osnovnih udaraca, za taj nivo takmičenja. Marko Đokić iz Crvene Zvezde, je imao 5 pobeda dok je Nikola Mitić iz TAŽ Niš imao 4 pobede. Odlične mečeve i mnogo pobeda ostvarila je i najbrojnija i najmlađa domaća ekipa AS Timoka.

Ekipa u sastavu Andjela Jovanović (AST), Dunja Arizanović (AST), Teodora Nikodijević (AST), Marko Đokić (CZV) i Stefan Krstić (Bor) osvojila je zlatne medalje. Srebrne medalje osvojila je ekipa: Nika Jevtić (AST), Nikola Mitić (TAŽ), Luka Savić (AST), Petra Tričković (AST) i Pavle Tomić (AST). Rezultat je bio 15/10.

Velike pohvala od strane gostiju za organizaciju, dobio je teniski klub AS Timok, koji je na osnovu interesovanja ali i potrebe kluba, od ove godine iz svojih redova, osposobio nove sudije i trenere. Anja Petković, polozila je za D licencu TSS, i radice se najmladjim polaznicima u klubu dok je Miloš Perić, savladao kurs za sudije, i vec na svom prvom zvaničnom turniru u svom domaćem klubu pokazao da je Zaječar ali i ceo region dobio jednog ambicioznog, nepristrasnog teniskog sudiju. 

Prethodni članci