U Zaječaru će i ove godine biti organizovan „Novogodišnji turnir“ u malom fudbalu

29. Novogodišnji turnir će biti održan u Sportskoj hali na Kraljevici, od 14. do 29. decembra. Prijavljivanje ekipa je u Sportskom savezu grada Zaječara, do petka, 13. u ovom mesecu do 12 časova. Polufinalne utakmice biće odigrane 28. a finalne 29.decembra.
Milan Stanković, pomoćnik gradonačelnika za omladinu i sport je ovim povodom na konferenciji za novinare istakao, da grad podržava sve sportske manifestacije, a posebno ovaj tradicionalni turnir koji će naredne godine proslaviti trideseti rođendan, dodajući i da je nivo kvaliteta turnira sve bolji.
Igor Božinović, generalni sekretar Sportskog saveza je pored ostalog napomenuo, da kotizacija iznosi  kao i protekle godine. Za mlađe petliće i petliće je 3.000 dinara, za pionire 4.000 dinara, za kadete 6.000 dinara, za seniore 12.000 dinara a za veterane 5.000 dinara. 
Vice Lalić, v.d. direktora JKP Timok – održavanje je kazao da će uslovi za takmičare i posetioce biti dobri. On je još podsetio da će naplaćivanje ulaznica biti samo za  polufinalne utakmice u iznosu od  50 dinara, kao i finalne utakmice, kada će karta biti 100 dinara. Dodajmo da i ove godine neće izostati nagradni fond. U kategoriji seniora prva nagrada iznosi 250 hiljada dinara, druga 150 hiljada dinara, treća 100 hiljada dinara. Pored robnih nagrada za najmlađe, u kategoriji kadeta, 25 hiljada dinara je novčani iznos za osvojeno prvo mesto, za drugo 15 hiljada i za treće 10 hiljada dinara. U kategoriji veterana za prvo mesto, nagrada je 20 hiljada dinara, 15 hiljada dinara za drugo i 7 hiljada dinara za osvojeno treće mesto. Organizator ovog sportskog dešavanja je Sportski savez grada Zaječara, dok je pokrovitelj grad Zaječar.

„Ovaj medijski sadržaj sufinansiran je od strane Grada Zaječara. Stavovi izraženi u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.“

Prethodni članci