U Zaječaru pri Sportskom savezu otvorena kancelarija za klubove

U Sportskom savezu grada Zaječara otvorena je kancelarija za klubove, gde će predstavnici sportskih klubova moći da obavljaju administrativne poslove, kao i da drže razne edukacije, prezentacije, sportske seminare.

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje – Flijala Zaječar donirala je računare, monitore i štampače. Takođe, kompanija „Tehnomedia“ kao društveno-odgovorna kompanija donirala je televizor i grejna tela za prostoriju od 40 kvadrata.

„Ovaj prostor je određen za sve klubove koji su u Sportskom savezu. U budućnosti oni dobijaju prostoriju koja je dostupna svim predstavnicima klubova, koji mogu da dođu ovde, da uz pomoć Sportskog saveza i ljudi da rade ovde, završe određenu papirologiju, dobiju korisne savete. Ova prostorija je dovoljna da se u njoj organizuju seminari i edukacije. Opremljena je računarima, štampačima, internetom, tako da je otvaranje ove prostorije korak napred u unapređenju sporta. Jednostavno imaće svoj kutak gde mogu mnoge stvari u poslu da olakšaju“, istakao je Milan Stanković, pomoćnik gradonačelnika Zaječara za omladinu u sport.

Predstavnici Sportskog saveza grada Zaječara zahvalili su na donaciji.

„Zahvaljujem se PIO Fondu koji nam je omogućio tu donaciju od šest računara. Tri će biti namenjena za klubove, jedan za Sportski savez, jedan za knjigovodstveni servis Sportskog saveza, a jedan za školski sport. Ovu kancelariju će takođe koristiti profesori fizičkog vaspitanja, za svoje edukacije. Sve sportske organizacije, članice saveza u okviru Sportskog saveza, imaće svoju kancelariju, salon za edukacije, seminare. Tu je stručna, pravna i knjigovodstvena služba Sportskog saveza, avu okviru jedne celine moći će da se završavaju svi poslovi i obaveze u okviru klubova. Sve je ovo u skladu unapređenja sporta i olakšanja rada“ kazao je Igor Božinović, generalni sekretar Sportskog saveza grada Zaječara.

„Zahvaljujem se svima koji su pomogli u opremanju kancelarije. Sada će se poslovi obavljati na mnogo jednostavniji način i kvalitetnije“, rekao je Dragiša Simonović, predsednik Sportskog saveza grada Zaječara.

Sportski savez grada Zaječara i Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje – Filijala Zaječar nastaviće i u buduće sa odličnom saradnjom.

„Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje – Filijala Zaječar ima dobru saradnju sa svim institucijama u gradu i Gradskom upravom. Na osnovu odluke Upravnog odbora, uručili smo ovu donaciju – šest račuanara, monitora i štampača“, poručila je Olivera Ranđelović, direktorka PIO Fonda u Zaječaru.

Kancelarija za klubove pri Sportskom savezu u Zaječaru radiće svakog radnog dana od 08:00 do 15:00 sati.

Prethodni članci