Uspešno završeno takmičenja u znanju na Fakultetu za menadžment

U sredu, 14. marta 2018. godine, na Fakultetu za menadžment, 14 ekipa učenika srednjih škola iz Zaječara i Knjaževca u okviru takmičenja u znanju prezentovalo je studiju slučaja poslovni problem ,,Marketing na društvenim mrežama preduzeća Tehnomedije Zaječar“. Stručni žiri, sastavljen od profesora Fakulteta, marketinških stručnjaka i predstavnika Tehnomedije Zaječar, nakon prezentacija proglasio je najbolje ekipe.
Prvo mesto osvojila je ekipa Tehničke škole iz Knjaževca, u sastavu: Jovana Simić, Natalija Vasilijić i Aneta Milošević. Mentor ekipe bila je profesorka Sanja Markulin. Drugo mesto osvojila je ekipa Ekonomsko trgovinske škole iz Zaječara, u sastavu: Ivana Stefanović, Jelena Lakić i Ana Savković. Mentor ekipe bila je profesorka Aleksandra Stojković.
Treće mesto osvojila je ekipa Zaječarske gimnazije, u sastavu: Milica Ristić, Maša Božinović i Nevena Mušatović. Mentor je bi profesor Mladen Šljivović.
Fakultet za menadžment i Tehnomedija su predvideli vredne nagrade za najbolje ekipe. Prva nagrada je put u inostranstvo za ekipu i mentora, druga nagrada je 50% popusta na školarinu prilikom upisa na Fakultet, a treća nagrada su tablet računari. Ovogodišnje takmičenje izazvalo je veliko intresovanje srednjih škola tako da će se sa ovakvom organizacijom nastaviti i iduće godine.

 

Prethodni članci