Utakmice rukometašica i rukometaša RK „Zaječar 1949“ humanitarnog karaktera ove subote

Rukometaši i rukometašice RK „Zaječar 1949“ ovog vikenda igraće pred domaćom publikom, a utakmice će imati humanitarni karakter.

U 1. kolu Prve lige „Istok“ – grupe A, rukometašice RK „Zaječar 1949“ dočekuju ekipu „Mladog Radnika“ iz Požarevca. Utakmica se igra u subotu, 7. oktobra 2023. u Hali sportova na zaječarskoj Kraljevici. Početak je predviđen za 17:00 sati.

Cilj zaječarskih rukometašica biće i ove sezone plasman u veći rang takmičenja.

U okviru 3. kola Prve regionalne lige „Istok“, rukometaši RK „Zaječar 1949“ dočekuju ekipu BSK „Hebe“ iz Bujanovca. Utakmica se takođe igra u subotu 7. oktobra 2023. u Hali sportova na zaječarskoj Kraljevici. Početak je predviđen za 19:00 sati.

„Ova subota nije kao svaka druga, već ima dublji značaj za sve u rukometnom klubu. Obe utakmice će biti humanitarnog karaktera, kao podrška porodici Savić, čiji su najmlađi članovi porodice ujedno i deo naše rukometne porodice. Ovim putem pozivamo sve ljubitelje rukometa i one koji ti nisu, prijatelje kluba, komšije, prijatelje da dođu i svojim doprinosom pomognu ovoj porodici“ navodi se u saopštenju RK „Zaječar 1949“.

Prethodni članci