VIII sednica Skupštine grada Zaječara sutra po hitnom postupku

Na osnovu člana 76. stav 1. i člana 78. stav 1. Poslovnika Skupštine grada Zaječara („Sl. list grada Zaječara“, br. 8/19), po hitnom postupku

S A Z I V A M

VIII sednicu Skupštine grada Zaječara za četvrtak, 10. februar 2022. godine. Sednica će biti održana u sali ustanove Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu “Zoran Radmilović” u Zaječaru, Timočke bune 16, sa početkom u 12,00 časova. Za ovu sednicu predlažem sledeći Dnevni red:

– Pretres Predloga Odluke o razrešenju i imenovanju članova i zamenika članova Gradske izborne komisije grada Zaječara u stalnom sastavu;
– Pretres Predloga Rešenja o izmeni Rešenja o određivanju mrtvozornika grada Zaječara.

Obaveštavam Vas da sam VIII sednicu Skupštine grada Zaječara sazvao u sali ustanove Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu “Zoran Radmilović” u Zaječaru u cilju sprečavanja i suzbijanja bolesti COVID 19 izazvane virusom SARS-CoV-2.

Sva lica koja prisustvuju sednici Skupštine grada Zaječara dužna su da se pridržavaju preventivnih mera u skladu sa Zakonom o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti („Sl. Glasnik RS“ br. 15/2016, 68/2020 i 136/2020) i ostalim aktima.

PREDSEDNIK
Stefan Zankov

Prethodni članci