Zaječar će i ove godine biti domaćin seoskih igara Sportskog Saveza Srbije

Zaječar će i ovog leta biti domaćin Seoskih igara Sportskog saveza Srbije. Treću godinu zaredom igre u gradu na Timoku organizovaće Sportski savez grada Zaječara, koji će ugostiti jedan od kvalifikacionih turnira.

Organizacija samih Seoskih sportskih igara, kao i akcija Sportskog saveza Srbije planiranih ove godine, bile su neke od tema sastanka upriličenog u petak, u Skupštini opštine Savski Venac u Beogradu. Sastanku, koga je vodio generalni sekretar srpske “kuće sporta” Goran Marinković, prisustvovalo je više od 20 predstavnika teritorijalnih saveza, a Sportski savez grada Zaječara predstavljali su generalni sekretar Igor Božinović i koordinator za takmičarski sport Miomir Simonović.

Nastavljamo dalje odličnu saradnju sa Sportskim savezom Srbije kao krovnom organizacijom srpskog sporta, na dobrobit razvoja sporta u našem gradu. Takođe, mogu da potvrdim da ćemo ove godine sem Seoskih sportskih igara, ponovo učestvovati u akciji “Budi zdrava – vežbaj sa nama”, preko koje će sve zainteresovane dame dobiti priliku da baš kao i jesenas, potpuno besplatno pohađaju fitnes treninge”, istakao je Božinović.

Izvor: glassporta.rs

Prethodni članci