Zaječar: Na Fakultetu za menadžment uručene diplome

U amfiteatru Fakulteta za Menadžment u Zaječaru, juče je organizovana svečana dodela diploma studentima koji su završili doktorske studije. Uručeno je 12 diploma doktorima nauka koji su upisali i završili doktorske studije u periodu od 2010. do 2017. godine. Po ugledu na sve fakultete, napravićemo jednu visoko-strukovnu školu koja će se baviti poslovnom informatikom, rekao je dekan Fakulteta za Menadžment

„Velika prilika da promovišemo studente koji su završili doktorkse studije na Fakultetu za Menadžment u Zaječaru. U poslednjih sedam godina ovde je doktoriralo dvanaestoro ljudi” istakao je profestor doktor Dragan Mihajlović dekan Fakulteta.

U ime Gradske uprave, gradonačelnika Zaječara budućim akademskim gradjanima čestitala je Marina Milić zamenica gradonačelnika.

„Fakultet za menadžment je dao veliki doprinos gradu. Stvaranje doktora nauka i magistra gradu daje veliki doprinos” naglasila je Marina Milić zamenica gradonačelnika.

Fakultet za menadžemnt u Zaječaru je u prethodnom periodu imao akreditovan studijski program doktorskih studija menadžmenta prirodnih resursa, a u poslednjem ciklusu akreditacije, od 30. juna 2017. godine, dobio je akreditaciju studijskog programa doktorskih studija ekonomije i menadžmenta prirodnih resursa.

Prethodni članci

Leave a Comment