Zaječar: Održana sednica Gradskog veća

Na današnjoj sednici Gradskog veća, razmatran je Amadman podnet na Predlog Odluke o budžetu grada Zaječara za narednu godinu, sa Predlogom kadrovskog plana za narednu godinu, Nacrt odluke o brisanju korsinika javnih sredstava sa evidnecije indirektnih korisnika javnih sredstava, Predlog zaključka o povlačenju predloga odluke o osnivanju Narodnog pozorišta Timočke krajine „Zoran Radmilović“ u Zaječaru, utvrdjenog na 22. sednici Gradskog veća 

Razmatran je i usvojen  Nacrt Odluke o osnivanju Ustanove Narodno pozorište Timočke krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“ u Zaječaru, kao i Nacrt odluke o izmenama Odluke o osnivanju Turističke organizacije grada Zaječara, o okončanju postupka likvidacije nad Društvom sa ograničenom odgovornošću „Biznis inkubator centar“ u likvidaciji, o okončanju postupka likvidacije nad Fondacijom za podsticanje radjanja dece u likvidaciji, o okončanju postupka likvidacije nad Javnim preduzećem „Objedinjena naplata“ Zaječar u likvidaciji, Nacrt Rešenja o usvajanju početnog likvidacionog izveštaja Javnog preduzeća „Direkcija za izgradnju Zaječar“ u likvidaciji.

Razmatran je i usvojen predlog o obrazovanju Organizacionog odbora za obeležavanje Nove godine, Božića, Pravoslavne Nove godine i Bogojavljenskog plivanja za Časni krst. Većnici su dali saglasnost gradonačelniku za zaključenje Ugovora o donaciji sa Fenix pirotehnikom d.o.o. i Goranom Gluhakovićem PR muzičarom GG sound iz Beograda.

Razmatran je Nacrt Odluke o postupanju u izradi Plana detaljne regulacije transformatorskog postrojenja trafostanice „Zaječar 1 “ u Ulici Crvene Armije, Nacrt rešenja o obrazovanju Komisije za planove grada Zaječara, Nacrt rešenja o razrešenju i imenovanju članova Upravnog i Nadzornog odbora Ustanove za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju.

Prethodni članci

Leave a Comment