Zaječarci Novu 2024. godinu dočekali uz „Tropiko bend“ i višeminutni vatromet u centru grada

Zaječarci Novu 2024. godinu dočekali uz "Tropiko bend" i višeminutni vatromet u centru grada

Zaječarce i njihove goste na Trgu oslobođenja u najluđoj noći zabavljao je „Tropiko bend“, a u ponoć je priređen sepktakularni vatromet.

Publika u Zaječaru poslednje minute stare godine ispratila je uz pesme „Tropiko benda“, koji su svojim hitovima atmosferu u Zaječaru doveli do usijanja.

U ponoć, gradonačelnik Zaječara Boško Ničić čestitao je svima Novu godinu, uz želje da u sledećoj godini bude više zdravlja, mira i sreće.

„Srećna vam Nova 2024. godina! Živi, zdravi i veseli bili! Ovde imamo goste iz svih gradova Timočke Krajine i goste iz Bugarske i Rumunije. Svi zajedno možemo stvarati nov Zaječar, novu prestonicu Timočke Krajine, jer je Zaječar to oduvek i bio. Neka vam Bog podari pre svega zdravlje, mir i spokoj i sreću u vašim porodicama. Želim vam sve najlepše. Živeli i srećna vam Nova godina!“ poručio je Ničić.

Nakon čestitke gradonačelnika Ničića, prisutni su mogli da uživaju u višeminutnom spektakularnom vatrometu.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić sa saradnicima, u novogodišnjoj noći, posetio je pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova i carinske službenike na graničnom prelazu Vrška čuka. Prilikom posete graničnog prelaza Vrška čuka, gradonačelnik Ničić je carinskim službenicima i graničnoj policiji uručio prigodne poklone.

Takođe, prvi čovek grada Zaječara posetio je i pripadnike Vatrogasno-spasilačke jedinice u Zaječaru, kojima je poželo da imaju što manje posle u 2024. godini.

Zaječarci su Novu godinu uglavnom proslavili u krugu porodice, dok je organizovanog dočeka bilo u više lokala.

Prethodni članci