Sergej Ćetković umesto „Riblje čorbe” u novogodišnjoj noći u Boru

Planirani novogodišnji koncert rok grupe „Riblja čorba”, zakazan za 31. decembar 2023. godine u Boru, otkazan je zbog lošeg zdravstvenog stanja frontmena Bore Đorđevića. Umesto „Riblje čorbe”, Borani i njihovi gosti moći će da uživaju u nastupu pevača Sergeja Ćetkovića.

Članovi grupe „Riblja čorba” izvinili su se publici zbog otkazivanja koncerta.
„Dragi prijatelji, izvinjavamo se do neba što nećemo moći da se, u Nišu i Boru, zajedno radujemo Novoj godini. Bori su lekari zabranili da putuje i da se izlaže naporima, jer ima jak grip kao i probleme sa hroničnom, opstruktivnom bolešću pluća. Naravno, kao i uvek pobedićemo bolest i čim se Bora oporavi evo nas na novim druženjima. Izvinjavamo se organizatorima, kao i svima kojima smo pokvarili planove. Volimo vas, srećna Nova godina! ’Riblja čorba’”, saopšteno je na zvaničnoj stranici ove grupe.

U amfiteatru Doma kulture u Boru, u novogodišnjoj noći nastupiće popularni izvođač najlepših balada Sergej Ćetković. Program će početi u 22 sata, a tačno u ponoć biće tradicionalno organizovan vatromet. Pokrovitelj programa je grad Bor, organizator Ustanova „Centar za kulturu grada Bora”.

Prethodni članci