Zaječarska Tehnička škola dobila sredstva za nabavku automobila za praktičnu nastavu

Zaječarska Tehnička škola dobila sredstva za nabavku automobila za praktičnu nastavu

U Narodnoj skupštini Republike Srbije upriličena je svečana dodela ugovora korisnicima sredstava u okviru konkursa “Oportunitet” koji je raspisalo Ministarstvo pravde. Ovom prilikom, Tehnička škola u Zaječaru dobila je sredstva za nabavku automobila za praktičnu nastavu.

Tehničkoj školi Zaječar je za projekat “Unapređenje praktične nastave u području rada saobraćaj” dodeljeno 1.495.000 dinara. Ova sredstva biće upotrebljena za nabavku novog automobila koji će se koristiti za realizaciju dela praktične nastave – obuke učenika za upravljanje motornim vozilima.

U ime zaječarske Tehničke škole svečanom uručenju prisustvovao je Goran Stanković, direktor škole.

Na samom otvaranju svečanosti pored ministarke pravde Maje Popović, prisutnima su se obratile i ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić-Tepavčević i ministraka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović.

„Ovim putem zahvaljujemo se stručnoj komisiji Ministarstva pravde na opredeljenim sredstvima kojima će u velikoj meri biti poboljšani uslovi za realizaciju obuke vožnje učenika u području rada saobraćaj“, navode iz zaječarske Tehničke škole.

Prethodni članci