Zaječarski naprednjaci razgovarali sa stanovnicima Velike Jasikove, Salaša i Metriša

GrO SNS Zaječar: Predizborne tribine u Velikoj Jasikovi, Salašu i Metrišu

U okviru predizborne kampanje, predstavnici Gradskog odbora Srpske napredne stranke Zaječar održali su tribine u Velikoj Jasikovi, Salašu i Metrišu.

Član Predsedništva SNS-a Boško Ničić poručio je meštanima ovih zaječarskih sela da su prioriteti putevi, ali i izgradnja kanalizacione mreže i izgradnja kolektora za prečišćavanje otpadnih voda.

„Jedan od prioriteta je izgradnja kolektora Velika Jasikova-Salaš, jer 39 sela nisu priključena na gradski kolektor. Takođe, biće sređena i kanalizaciona mreža, a cilj nam je da do 2025. sve ulice u svim zaječarskim selima budu asfaltirane. Što se tiče Salaša, ovo selo treba da vrati „stari sjaj“ i da u narednom periodu nastavi da se razvija. Ovde će biti asfaltirane ulice, koje nisu uređene u proteklom periodu, ali prvo treba da završimo kanalizacionu mrežu i priključiti Salaš na taj zajednički kolektor. Takođe, podsetiću sve poljoprivredne proizvođače da ne brinu više za naftne derivate, jer će im za koji dan biti omogućeno da toče gorivo i van rezervoara namenjeno za poljoprivredne mašine. U Metrišu treba prvo put da se sredi, ali i da se uradi javna rasveta od glavnog puta ka selu, kao što smo to uradili i u nekim drugim selima“, istakao je Ničić.

Tribinama su prisustvovali i kandidatkinja za narodnog poslanika u republičkom parlamentu Dragana Branković Minčić, kao i rukovodstvo GrO SNS Zaječar.

Prethodni članci