Završetak projekta „Osvetljenje sunčane staze“

U ponedeljak, 29. juna na Kraljevici će svečano biti obeležen završetak projekta „Osvetljenje sunčane staze“. Ovim povodom planirane su različite aktivnosti.
Za 9:45 sati zakazano je okupljanje dece ispred stadiona FK Timok 1919, podela majica i rančeva, i polazak na „Sunčanu stazu“. Planiran je obilazak staze i kratko predavanje o zdravim stilovima života, nakon čega sledi lagana trka (u vidu maratona), do platoa Fakulteta za menadžment.
Na platou Fakulteta za menadžment za 11 sati je zakazano obraćanje medijima i deci.
Za penzionere se u 19:00 sati organizuje večernja šetnja „Sunčanom stazom“, dok će se u 20:00 sati naši najstariji sugrađani okupiti na platou Fakulteta za menadžment, gde će im biti podeljene majice.
Izgradnjom trim staze u park šumi Kraljevica, Grad Zaječar je dobio sportski objekat za pravilan razvoj kako profesionalnih sportista tako i rekreativaca. Kako je „Sunčana staza“ postala mesto okupljanja omladine i starijih, kako u prepodnevnim tako i u večernjim časovima, Grad Zaječar je konkurisao i za osvetljenje ove staze, kako bi se građanima omogućilo njeno nesmetano i bezbedno korišćenje.

Izvor: zajecar.info

Prethodni članci