Grad Zaječar: Poziv za virtuelni Sajam studentske stručne prakse u javnoj upravi

Pozivaju se studenti pet državnih univerziteta u Srbiji, na treći po redu virtuelni Sajam studentske stručne prakse u javnoj upravi 2023/2024. koji će biti održan kao onlajn događaj 15. novembra 2023.

Početak je zakazan za 10:00 časova.

Na ovom Sajmu će studentima biti ponuđeno 890 mesta za stručnu praksu, u 73 organa javne uprave širom Srbije (33 grada i opštine).

Ceo događaj se odvija na posebno kreiranoj digitalnoj platformi u virtuelnom prostoru reprezentativnog zdanja Vlade Republike Srbije, što će ga učiniti dodatno zanimljivim.

Tokom Sajma, studenti će imati priliku da kroz seriju tribina i prezentacija saznaju više o ponudi mesta za studentsku stručnu praksu, kao i da u komunikaciji sa predstavnicima univerziteta i organa javne uprave dobiju sve informacije o praksi, načinu prijavljivanja za praksu, kao i o rokovima za realizaciju celog procesa.

Sve informacije o studentskoj stručnoj praksi u javnoj upravi i Sajmu mogu se pronaći na sajtu strucnapraksa.mduls.gov.rs, na kome je i ulaz na Sajam.

Pozivaju se svi studenti da prisustvuju ovom Sajmu, jer on može biti i odlična šansa za početak uspešne profesionalne karijere.

Izvor: Grad Zaječar

Prethodni članci