Ivan Kostić, novi „romantičar“ sa Kraljevice

Brzonogi napadač i golgeter Ivan Kostić (26) koji je u minuloj sezoni branio boje zonaša iz borske Slatine, pristupio je u redove zaječarskog zonaša OFK 19. Pre Slatine ovaj sjajni levokrilni napadač, nestašnog duha i brz kao „struja“, sa puno uspeha je igrao u Kablovima i Timoku, iz Zaječara, potom u Jedinstvu iz Bošnjaca, Rtnju iz Boljevca, Dunavu iz Prahova, Hajduk Veljku iz Negotina, Brodoremontu iz Kladova, Ozrenu iz Sokobanje, a nosio je i dres Berana (Crna Gora) i jednog kluba iz Slovačke.
Bez mnogo dvoumljenja prihvatio sam poziv mog druga Miloša Nikolića, sa kojim sam zajedno igrao u Kablovima, da potpišem pristupnicu za OFK 019, pa ću u novoj sezoni nastavim da sa lakoćom tresem mreže i u klubu iz grada gde sam rođen i gde mi žive roditelji. Popularni „romantičari“ sa Kraljevice imaće u novoj sezoni odličan sastav, spoj mladosti i iskustva, a ambicije su im plasman u gornjem delu tabele zonaškog Istoka. Uveren sam da ću im ja golovima pomoći da ostvare svoj cilj – kaže Ivan Kostić, novi „romantičar“ i prvo pojačanje u ovom prelaznom roku.

Ivan Kostić

Iskusni vezista i kapiten OFK 019 , a pre toga perjanica Timoka, Kablova, BSK Bogovine i drugih klubova, ima samo reči hvale za Ivana Kostića.
– Dugo poznajem i pratim ovog brzonogog i kontraveznog fudbalera, koji postiže golove sa lakoćom, a pre nekoliko godina, sa 13 pogodaka, bio je najbolji strelac zone Istok. Hteo sam ranije da ga dovedem u naše redove, ali drugi su bili brži i jači od našeg kluba. Ovoga leta najzad smo uspeli da ga dovedemo u naše redove, pa će u predstojećoj sezoni, na igralištu pored pruge, postizati golove i oduševljavati ljubitelje fudbala. Biće zaista istinsko pojačanje, a narednih dana angažovaćemo još nekoliko fudbalera – istakao je Miloš Nikolić, perjanica i „alfa i omega“ OFK 019.

A. N. Petković

Prethodni članci