Kadeti Timoka sutra dočekuju Mineralac a omladinci putuju u Kruševac

Sutra počinje takmičenje u mlađim kategorijama pod ingirencijom Fudbalskog saveza regiona Istočne Srbije jednog od četiri konstitutivnih delova Fudbalskog saveza Srbije. Jesenji deo prvenstva u svim ligama počinje 21. avgusta a završava se 20. novembra 2021. godine. Novina je da će od ove sezone Prva omladinska liga biti podeljena na „Sever“ i „Jug“ i da će se takmičiti po 10 timova. Kadeti, pioniri i petlići igraće kao i prethodnih godina, Prvu i Drugu ligu s tim što će Druga liga pionira i petlića takođe biti podeljena na „Sever“ i „Jug“.
Omladinska liga „Sever“: Morava 1918 (Ćuprija), Bor 1919, GFK Jagodina, Jedinstvo (Paraćin), Napredak (Kruševac), OFK Slatina, Radnički (Svilajnac), Timok 1919 (Zaječar), Timočanin (Knjaževac) i Trayal (Kruševac)
Omladinska liga „Jug“: Budućnost (Popovac-Niš), GFK Dubočica (Leskovac), Dinamo (Vranje), Kopernikus Železničar (Niš), OFK Radnički (Niš), OFK Topličanin (Prokuplje), Radnik (Surdulica), Radnički (Niš), Radnički (Pirot) i Real (Niš)

Omladinci Timoka

Omladinci Timoka pod vođstvom trenera Aleksandra Caleta Smiljkovića prvu utakmicu odigraće sutra u Kruševcu protiv Trayala. Početak je u 17:30 sati.

Kadeti Timoka

Kadete Timoka ove sozene vodiće Miroslav Nikolić Šinke koji odlično poznaje ovu veoma talentovanu generaciju i najavljuje veliku borbu za sam vrh tabele. Ovi šesnaestogodišnjaci vredno treniraju više od mesec dana a na prvoj prozici se pojavilo čak 23 igrača što Timoku i zaječarskom fudbala daje veliku nadu za budućnost. Sutra na terenu broj 2 na Kraljevici od 11:00 u goste im dolazi novi član Prve kadetske lige FSRIS Mineralac iz Vranjske banje.

Pioniri i petlići Timoka igraju u nedelju 22. avgusta od 12 i 14 sati u Kruševcu protiv vršnjaka iz ekipe Duel Juniors.

Prethodni članci