NSZ: Sajmovi zapošljavanja u Boljevcu 26. aprila, u Sokobanji 28. aprila

Ispostava Boljevac zaječarske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) organizuje Sajam zapošljavanja u sredu 26. aprila, dok će u organizaciji zaječarske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje u Sokobanji biti održan Sajam zapošljavanja u petak 28. aprila 2023.

Sajam zapošljavanja u Boljevcu je u sredu, 26. aprila 2023. u sali Kulturno obrazovnog centra, sa početkom u 11:00 časova.

U organizaciji zaječarske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, u sali hotela „Moravica“ u Sokobanji biće održan Sajam zapošljavanja, u petak 28. aprila, od 11:00 časova.

Potrebe za zapošljavanjem novih radnika na sajmu će predstaviti 15 poslodavca koji će ponuditi oko 500 slobodnih radnih mesta. Ovako velika ponuda poslova biće zahvaljujući dolasku na Sajam tri kineske firme koje posluju u sistemu korporacije „ZiJin“ iz Bora.

Najtraženiji će biti radnici iz oblasti rudarstva: rudari, rudarski i mašinski tehničari i elektrotehničari, mehaničari, inženjeri rudarstva, vozači, kao i radnici drugih tehničkih zanimanja. U ponudi će biti i 100 radnih mesta za šivače tekstilne fabrike iz Aleksinca, dok će ostalim poslodavcima biti potrebni i konobari, šankeri, kuvari, recepcioneri, trgovci i slično.

Iz NSZ-a pozivaju sve tražioce zaposlenja da posete sajmove zapošljavanja u Boljevcu i Sokobanji i iskoriste mogućnost da većem broju poslodavaca dostave svoje radne biografije (CV) i u neposrednom razgovoru predstave im svoje kvalifikacije, znanje i radno iskustvo.

Prethodni članci