OFK 019 bolji rival u susretu sa Jedinstvom iz Pirota

U 13 kolu Zone „Istok“ izabranici trenera Radeta Došenovića su pobedili ekipu Jedinstvo iz Pirota rezultatom 4:1. Domaći su poveli već u 12. minutu, kada je Nemanja Jovanović u kaznenom prostoru nesebično dodao loptu do Miloša A. Nikolića, koji rezantnim udarcem sa osam metara, iskosa sa leve strane postiže svoj prvi pogodak. Na 2:0 povisio je brzonogi Miloš A. Nikolić, kada je odlično u solo prodoru prošao po desnoj strani, a potom manirom iskusnog strelca udvostručio prednost. I za treći pogodak velike zasluge pripadaju M. A. Nikoliću, najboljem akteru susreta, kada je sa centra pobegao odbrani gostiju, potom je kao na tacni poslužio centarfora Nemanju Jovanovića, koji rutinski šalje loptu u mrežu za 3:0. Gosti su u 73. minutu preko kapitena Predraga Petkovića, iz opravdano dosuđenog penala smanjili na 3:1. Konačan rezultat ovog fer i korektnog susreta postavio je Nemanja Jovanović is slobodnog udarca (4:1). Sudija Mladen Veselinović iz Knjaževca sa svojim pomoćnicima bez greške je odsudio ovaj korektan susret, a u tome puno su mu pomogli i svi akteri na terenu.

OFK 019 – JEDINSTVO (Pirot) 4:1 (1:0)

ZAJEČAR. Igralište kod spomenika „Ljubi Didiću“. Gledalaca: 50. Sudija: Mladen Veselinović (Knjaževac). Strelci: Miloš A.
Nikolić u 12, 48, Nemanja Jovanović u 66, 85. minutu za OFK 019, a Predrag Petković u 73. minutu (iz penala) za Jedinstvo.

OFK 019: Pivljanin, Ljupković, Andrejević, Todorović, Petrović, Stanković, Jovanović, Miloš Ž. Nikolić (Golubović ), Mladenović (Mitrović), Miloš A. Nikolić, Pašić
JEDINSTVO (P): Stanković, Petković, Filipović, Cvetković, Mijić, Nikolov, Ivković, Sokolov, Milošević, Potić, Kostić (Đorđević)

Prethodni članci