Predstava „Novogodišnja škola za klovnove“ oduševila zaječarske mališane

U punoj sali zaječarskog pozorišta, odigrana je sinoć premijera predstave za decu „Novogodišnja škola za klovnove“ Tode Nikoletića, u režiji Fuada Tabučića.

Najmlađa publika i njihovi pratioci uživali su u ovoj interaktivnoj predstavi, zabavljajući se uz zaječarske glumce koje su često nagrađivali smehom i aplauzom.

U predstavi igraju: Aleksandra Manasijević. Fuad Tabučić i Deda Mraz lično – Gabrijel Bećarević. Autor muzike je Bogdan Dimitrijević, a kostimograf i scenograf je Mirjana Minić.

Toto i Tati, dva neverovatna klovna, spretna, vešta i puna znanja o klovnovskim vragolijama nikako ne mogu da pokažu svoje veštine jer se stalno svađaju i nerviraju jedan drugog oko toga koga Deda Mraz više voli i kome će pomoći u izvođenju predstave. Pod pritiskom okolnosti i činjenice da su oni u stvari veoma dobri, uz pomoć publike klovnovi uspevaju da izvedu svoj šou. Uz niz dogodovština, tu dolazi Deda Mraz koji uveličava čitav događaj. Predstava nosi poruku da sujeta, ljubomora i mržnja ne nose ništa produktivno u sebi i da se, uz malo dobre volje, sve to može lako prevazići.

Prethodni članci