Rokenrol, hip hop i klupska muzika : Bogat praznični program u Omladinskom centru

Omladinski centar u Zaječaru će svojim posetiocima tokom uskršnjih praznika ponuditi raznovrstan zabavno-muzički program.
U četvrtak, 13. aprila gosti će moći da uživaju u izboru iz indie muzičke scene – scene nezavisnih bendova i izdavačkih etiketa.
U petak, 14. aprila, zaječarski hip hop dvojac Definit i DJ Fokus nastupa od 21h, i predstaviće put kroz dvadesetogodišnju diskografiju, solističke i zajedničke muzičke projekte, objavljene, neobjavljene i zaboravljene numere. Ulaz na koncert je 300 dinara.

Dan posle, u subotu 15. aprila, legendarna Tanja Jovićević nastupa u pratnji RIFF benda, sa početkom u 21h. Pred zaječarski koncert, Tanja obećava uživanje uz hitove Oktobra 1864, Ekv-a kao i obrade stranih i domaćih pesama i najavljuje 3 sata kvalitetne muzike. Cena karte u pretprodaji je 600 dinara, dok če na ulazu koštati 700.

Na Uskrs, u nedelju – posetioci će moći da premijerno uživaju u projektu Marka Miloševića MKDSL-a – Kluboslavija, koji se bavi klupskom revitalizacijom pesama sa ex-Yu prostora. Vreme i žanr nisu važni, tako da se u setovima nalaze pop, funk, new wave, disco, electro, rok i šlager biseri, a tu se provuku i narodna, etno, folk i dens blaga. Nešto će vas iznenaditi, nešto nasmejati, nešto možda i
rastužiti, svakako nećete ostati ravnodušni na ritmove Kluboslavije. MKDSL koristi svojih 25 godina iskustva u muzičkoj produkciji da tim pesmama na licu mesta nađe odgovarajući densflor puls. Cena karte u pretprodaji je 500 dinara dok će na ulazu koštati 700 dinara.

Karte za događaje je moguće kupiti u Omladinskom centru u ulici 7. septembra br. 2, a telefon za rezervacije i dodatne informacije je 060/ 7444 012.

Prethodni članci